https://www.youtube.com/watch?v=EoRHu4FmDMw

Onze geschiedenis

Terug in de tijd, naar 2013. Het rijk van ‘Nimwegen’, zoals de échte, oude Nijmegenaren hun stad noemen. Toentertijd en hedendaags een broedplaats voor vele ondernemers. Daar waar Jordy van Hilten, op 20-jarige leeftijd, zijn allereerste klus klaarde, onder naam van JVH Totaalstoffering. Daar waar het allemaal begon.

Als kleine jongen van 14, ging Jordy al weleens met zijn vader mee. Piet, zijn vader, is tot op de dag van vandaag ZZP’er en specialist in stoffering. Hij heeft het dus niet van een vreemde.. Werkzaamheden zoals laminaat leggen, het lijmen én het snijden van tapijt waren voor deze jonge knaap, van 14, toen al geen probleem. Je kunt wel zeggen dat Jordy de fijne kneepjes van het vak van zijn vader heeft geleerd. Naast het vakmanschap van zijn vader heeft Jordy ook andere mentoren gehad die hem op weg hielpen in de stoffeerderij. Op deze manier maakte hij kennis met zijn toekomstige beroep.

Naarmate de jaren verstreken en eenmaal werkzaam als elektricien pakte donkere wolken zich samen. De crisis brak uit en hij werd geminderd in zijn uren. Als hardwerkend en nooit stilzittend persoon besloot Jordy de overige dagen samen met zijn vader op pad te gaan. Aangezien beide mannen zich niet zomaar voor het karretje laten spannen, ofwel vader en zoon beide koppig zijn, besloot Jordy een aantal jaren later het roer om te gooien. Ruim zes jaar hierna, in 2013, besloot hij na lang wikken en wegen, zijn baan als elektricien op te zeggen en voor zichzelf te beginnen. Op 1 november 2013 schrijft hij zich in, in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en mag hij zichzelf specialist in stoffering noemen onder naam van JVH Totaalstoffering. Volgens Jordy is deze wel bewuste keuze één van zijn betere beslissingen tot nu toe geweest.

Zonder enige twijfel ging Jordy de uitdaging aan. Hij kreeg de kans om drie dagen vast voor een winkel te werken, waardoor hij de rest van de week zijn tijd kon besteden aan JVH Totaalstoffering. Een 9-tot-5-mentaliteit of überhaupt vijf dagen werken kwam niet voor in het woordenboek van deze gedreven jongen. Hij werkte gewoon, zeven dagen in de week, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Dit deed hij om zo snel mogelijk naamsbekendheid op te bouwen. Zo gezegd, zo gedaan. Intussen is JVH Totaalstoffering een begrip geworden in Nijmegen en omstreken.

Een vrijwel, gloednieuwe Suzuki Alto met nog geen 50.000 kilometer op de teller, werd zijn rots in de branding. Samen met zijn Japanse koekblik gevuld met een stofzuiger en decoupeerzaag ging Jordy op pad om opdrachtgevers te voorzien van hoogwaardig kwaliteit PVC, tapijt, laminaat of trapstoffering.

De vraag naar zijn kunde groeide snel waardoor Jordy vijf dagen in de week voor verschillende winkels ging werken. Zijn trouwe vierwieler dé Suzuki Alto moest ruimte maken voor een nieuwe bus. Niet zomaar een, maar een Mercedes-Benz. In augustus 2014 besloot Jordy deze sprinter aan zijn wagenpark toe te voegen, waardoor hij genoeg ruimte kreeg voor ander gereedschap. Vanaf dat moment ging het allemaal in rap tempo. Jordy nam zijn eerste échte kracht aan en de eerste drie vaste opdrachtgevers waren binnen. JVH Totaalstoffering onderging al snel een groeispurt en Jordy besloot meer aandacht aan zijn eigen onderneming te besteden. Na twee jaar, in 2015, werd het tijd voor een tweede vaste kracht. Met drie man sterk weten ze het lang vol te houden. Tot 2018. Jordy neemt extra krachten aan en er wordt nog een splinternieuw bakbeest gekocht. Maar ook dat bleek niet voldoende te zijn. De werkdruk werd ondragelijk en tegelijkertijd dreigt er een collega ontslag te nemen, omdat hij niet meer vijf dagen in de week op zijn knieën kon doorbrengen. Een kracht die onmisbaar is. Er moest wat gebeuren en Jordy werd gedwongen hier creatief en ondernemend op in te spelen.

Je hoort er weleens over, situaties waarin je heel snel moet schakelen, die de manier van werken voorgoed veranderen. 2020 was zo’n jaar voor Jordy: JVH Totaalstoffering groeide uit zijn jasje en Jordy wist het zeker, het moest anders. Het kon achteraf de verkeerde keuze zijn, maar een uitdaging ging hij niet uit de weg. Samen met zijn cruciale mankracht neemt hij een weloverwogen beslissing. In maart 2020 opent JVH Totaalstoffering met trots zijn eerste winkel aan de Kastanjelaan 110 te Nijmegen. Op deze manier was hij niet meer afhankelijk van andere winkels, hoefde hij niet meer met kleine staaltjes langs de deuren, maar kon hij zijn klanten uitnodigen, in huiselijke sferen om rustig, onder het genot van een kopje koffie, een vloer-keuze te maken.

Met zijn collega als drijvende kracht achter het stuur, rocken Jordy en hij samen zijn paradepaard, ofwel de showroom. De winkel bleek een schot in de roos en al gauw wist menig man JVH Totaalstoffering te vinden. Inmiddels bestaat JVH Totaalstoffering niet alleen uit Jordy, maar wordt hij versterkt door zeven sterke mankrachten. Tot op de dag van vandaag is Jordy trots op zijn werknemers.

Toekomstvisie

De visie van Jordy is niet per definitie om te groeien in het aantal medewerkers, maar vooral in zijn kennis en kunde waardoor opdrachtgevers juist voor JVH Totaalstoffering kiezen. Hierdoor groeit JVH Totaalstoffering gestaag en kunnen zij hun mensen gedegen opleiden tot specialisten in stoffering. Door deze strategie hebben zij betrokken, trouwe en tevreden medewerkers met weinig verloop. JVH Totaalstoffering gaat altijd voor tevreden klanten. Bent u tevreden, dan zijn zij dat ook.

Jordy is een voorvechter van doelen stellen en najagen. Doelen die niet altijd direct realistisch blijken te zijn, maar voor deze gedreven ondernemer is het alles of niets. Hij is dan ook nog lang niet klaar met zijn missie. Zijn doelen van afgelopen jaren: personeel in dienst nemen, drie bussen in bezit en een winkel openen mag hij alvast in zijn zak steken. De afgelopen jaren zijn als een stormvaart verlopen, nu kan hij zich weer focussen op nieuwe avonturen. Volgens Jordy houdt het nooit op: ‘’En dat is maar goed ook’’..

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

    Vul uw volledige naam in


    Vul een geldig e-mailadres in


    Uw vraag of offerte aanvraag