Bent u op zoek naar een relatief goedkope en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is een vinyl vloer de vloer die u zoekt. Een vinyl vloer is vervaardigd uit een veerkrachtige kunststofsoort. Het grootste voordeel van deze vloer is in eerste instantie zijn prijskaartje. In vergelijking met andere vloeren is vinyl een stuk goedkoper, helaas slijt deze vloer ook sneller, wat deze vloer minder duurzaam maakt. Veel mensen gebruiken vinyl daarom vaak als een tijdelijke oplossing. Wat prettig is aan vinyl, is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en dat het geluid heel goed absorbeert. Daarnaast kan het zowel op uw trap als vloer worden gelegd en is het geschikt voor nagenoeg iedere ruimte. Enkel in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of kelder, wordt vinyl meestal afgeraden. Voor advies en het laten leggen van een vinyl vloer kunt u uiteraard ook bij JVH Totaalstoffering terecht. Heeft u interesse in deze onderhoudsvriendelijke vloer? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Soorten vinyl vloeren

Wanneer u kiest voor een vinyl vloer, lijken de mogelijkheden eindeloos. Zo is vinyl te verkrijgen in een effen kleur, met spikkels, een hout- of tegellook of juist met een kleurrijk patroon. Daarnaast zijn er nog brede en smalle banen, tegels en diverse andere mogelijke vormen. Bent u benieuwd hoe al deze kleuren en vormen eruitzien? Kijk dan eens in onze collectie of kom langs in onze showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

  Vul uw volledige naam in


  Vul een geldig e-mailadres in


  Uw vraag of offerte aanvraag  Bij binnenkomst in de showroom kreeg ik direct een vriendelijk ontvangst, maar wel de ruimte om eerst even zelf rustig rond te kijken. Ik kwam binnen met een visgraat vloer en witte plinten in gedachten, een paar weken later lag er een mooie Hongaarse punt met zwarte plinten in mijn huis. Ik ben vriendelijk geadviseerd door mannen die er écht verstand van hebben. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken!

  Romy Scholten

  Wat hebben ze mooie vloeren en wat is het moeilijk kiezen maar met hun hulp waren we er uiteindelijk zo uit. Snelle en goede service. De kids hebben een top vloerbedekking op hun kamers. Volgend jaar gaan we de 1ste verdieping en begane grond aanpakken en komen we zeker weer naar JVH. Jordy bedankt voor de service en Piet bedankt voor het leggen

  Bart van de Beek

  JVH Totaalstoffering heeft bij ons echt topkwaliteit geleverd bij het leggen van onze visgraat PVC vloer i.c.m. zwarte plinten. Zeer goed advies gekregen in de showroom waar ze echt de tijd nemen om met je mee te denken voor het beste resultaat. Echte vakmensen en zeer klantvriendelijk. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

  Jim van Alst

  Ze hebben een prachtige vloer bij ons gelegd en werken heel snel! Aardig en ontzettend harde werkers (ze werken ook heel netjes). Het zag er echt beter uit dan we ons hadden kunnen voorstellen, heel erg bedankt!

  Jeroen Medema

  JVH is een betrouwbaar bedrijf, dat goede legkwaliteit en mooie vloeren levert conform afgesproken planning. Daarnaast is de communicatie en betrokkenheid, vanaf het eerste contact moment tot en met de nazorg, uitstekend!

  Sjors Poelen