Bent u uitgekeken op uw oude trap, maar heeft u geen zin om een geheel nieuw trapmodel te laten plaatsen? Dat begrijpen wij bij JVH Totaalstoffering als geen ander. Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige traprenovatie. Zo kunnen we uw trap met een klein budget volledig transformeren. Waar vroeger altijd tapijt werd gebruikt voor het bekleden van een trap, zijn er tegenwoordig diverse andere materialen die ook geschikt zijn voor de renovatie van uw trap. Onze specialisten komen graag bij u langs om vrijblijvend advies te geven en een vrijblijvende offerte op te stellen. Benieuwd wat wij voor uw trap kunnen betekenen? Bekijk de voordelen van de veelgebruikte materialen of neem direct contact met ons op.

Traprenovatie vinyl

Allereerst kunt u ervoor kiezen om uw trap te laten renoveren met vinyl. Vinyl is een kunststof trapbekleding en te verkrijgen in diverse houtmotieven. Een traprenovatie met vinyl brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo werkt vinyl geluiddempend, is er vaak een anti-sliplaag op aangebracht en is het makkelijk schoon te houden.

Trap bekleden laminaat

Een ander alternatief voor de bekleding van uw trap, is het renoveren met laminaat. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende houtdessins en is niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarnaast wordt laminaat vaak geleverd met een anti-sliplaag en is laminaat eenvoudig schoon te maken.

Traprenovatie PVC

Ook kunt u kiezen voor een PVC trapbekleding. PVC is – net als vinyl – een kunststof. PVC is iets duurzamer dankzij de sterke beschermingslaag. Daarnaast werkt PVC ook geluiddempend en is het zeer makkelijk in onderhoud.

Voltooide traprenovatie projecten

Filter

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

  Vul uw volledige naam in


  Vul een geldig e-mailadres in


  Uw vraag of offerte aanvraag  Bij binnenkomst in de showroom kreeg ik direct een vriendelijk ontvangst, maar wel de ruimte om eerst even zelf rustig rond te kijken. Ik kwam binnen met een visgraat vloer en witte plinten in gedachten, een paar weken later lag er een mooie Hongaarse punt met zwarte plinten in mijn huis. Ik ben vriendelijk geadviseerd door mannen die er écht verstand van hebben. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken!

  Romy Scholten

  Wat hebben ze mooie vloeren en wat is het moeilijk kiezen maar met hun hulp waren we er uiteindelijk zo uit. Snelle en goede service. De kids hebben een top vloerbedekking op hun kamers. Volgend jaar gaan we de 1ste verdieping en begane grond aanpakken en komen we zeker weer naar JVH. Jordy bedankt voor de service en Piet bedankt voor het leggen

  Bart van de Beek

  JVH Totaalstoffering heeft bij ons echt topkwaliteit geleverd bij het leggen van onze visgraat PVC vloer i.c.m. zwarte plinten. Zeer goed advies gekregen in de showroom waar ze echt de tijd nemen om met je mee te denken voor het beste resultaat. Echte vakmensen en zeer klantvriendelijk. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

  Jim van Alst

  Ze hebben een prachtige vloer bij ons gelegd en werken heel snel! Aardig en ontzettend harde werkers (ze werken ook heel netjes). Het zag er echt beter uit dan we ons hadden kunnen voorstellen, heel erg bedankt!

  Jeroen Medema

  JVH is een betrouwbaar bedrijf, dat goede legkwaliteit en mooie vloeren levert conform afgesproken planning. Daarnaast is de communicatie en betrokkenheid, vanaf het eerste contact moment tot en met de nazorg, uitstekend!

  Sjors Poelen