Uw specialist in PVC vloeren!

 Altijd bereikbaar 06 – 54 31 17 78

Traprenovatie

Traprenovatie

traprenovatie NijmegenBent u uitgekeken op uw oude trap? Voor traprenovatie Nijmegen en omgeving bent u bij JVH Totaalstoffering aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vakmannen. De ideale partner voor traprenovatie in Nijmegen. We hebben rechtstreeks contact met de leveranciers en kunnen u daarom topproducten tegen een scherpe prijs aanbieden. Met onze vakmannen hebben we bovendien de montage in eigen hand. Daarnaast geven we u altijd advies op maat. Laat uw trap weer stralen zodat het de blikvanger wordt in uw hal.

Als trappen aan vernieuwing toe zijn, dan heeft u in principe twee mogelijkheden, u kunt een geheel nieuw trapmodel laten plaatsen, of u kiest voor een traprenovatie. Verreweg de meeste klanten uit Nijmegen en omgeving kiezen voor een traprenovatie. Hiermee kunt u de trap met een klein budget volledig transformeren.

Bent u aan een gerenoveerde trap toe? Ga dan alleen in zee met een echte specialist. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Onze adviseurs komen voor de traprenovatie bij u thuis en maken een offerte. Daarin wordt alles tot op de cent nauwkeurig berekend zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat ze uw wensen hebben besproken wordt er een montageafspraak gemaakt. In principe binnen een dag kunnen we uw trap renoveren. Als de trap gerenoveerd is, zullen de vakmannen samen met u nog eens alles goed nakijken. De trap wordt pas opgeleverd als u honderd procent tevreden bent.

Trap bekleden met pvc
Pvc staat voor polyvinylchloride en is een thermoplastisch polymeer. Het materiaalsoort wordt steeds populairder binnen de bouw en met zeer goede redenen. Het is namelijk eenvoudig te monteren, brandvertragend en geluiddempend. U maakt de treden gemakkelijk schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Daarnaast is het materiaal een betaalbare optie om uw trap mee te renoveren.