Voor gegarandeerd comfort in uw huis of op kantoor is een tapijt de beste keuze voor uw vloer of trap. Tapijt is heerlijk zacht aan uw voeten en zorgt tevens voor een goede isolatie van warmte. Daarnaast is het zeer geluiddempend. Onze collectie tapijt bestaat uit allerlei warme kleuren, inclusief naturel- en aardetinten en komt voor in diverse uitvoeringen, zoals hoog- en laagpolig, bouclé en lussentapijt. Naast het leveren van een mooi tapijt, komen we deze uiteraard ook graag voor u leggen. Bent u geïnteresseerd in de verschillende tapijtmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Tapijttegels

Naast het leggen van tapijt zijn we bij JVH Totaalstoffering ook gespecialiseerd in het leggen tapijttegels. Tapijttegels kunnen niet op een trap gelegd worden. Deze tegels kennen wel een aantal voordelen ten opzichte van gewoon tapijt. Zo zijn tapijttegels eenvoudiger te leggen en kunt u ze ook weer meeverhuizen, omdat ze gemakkelijk van de vloer getild kunnen worden. Daarnaast zijn de tegels makkelijker te onderhouden en zelfs volledig te vervangen. Ook tapijttegels hebben we in allerlei kleuren en in diverse materialen. Het leuke van deze tegels is dat u eindeloos kunt combineren en daardoor ook verschillende patronen op uw vloer kunt laten leggen. Wilt u weten wat wij voor uw vloerbedekking kunnen betekenen? Vraag dan een gratis offerte aan of neem direct contact met ons op.

Voltooide projecten tapijt

Filter

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

  Vul uw volledige naam in


  Vul een geldig e-mailadres in


  Uw vraag of offerte aanvraag  Bij binnenkomst in de showroom kreeg ik direct een vriendelijk ontvangst, maar wel de ruimte om eerst even zelf rustig rond te kijken. Ik kwam binnen met een visgraat vloer en witte plinten in gedachten, een paar weken later lag er een mooie Hongaarse punt met zwarte plinten in mijn huis. Ik ben vriendelijk geadviseerd door mannen die er écht verstand van hebben. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken!

  Romy Scholten

  Wat hebben ze mooie vloeren en wat is het moeilijk kiezen maar met hun hulp waren we er uiteindelijk zo uit. Snelle en goede service. De kids hebben een top vloerbedekking op hun kamers. Volgend jaar gaan we de 1ste verdieping en begane grond aanpakken en komen we zeker weer naar JVH. Jordy bedankt voor de service en Piet bedankt voor het leggen

  Bart van de Beek

  JVH Totaalstoffering heeft bij ons echt topkwaliteit geleverd bij het leggen van onze visgraat PVC vloer i.c.m. zwarte plinten. Zeer goed advies gekregen in de showroom waar ze echt de tijd nemen om met je mee te denken voor het beste resultaat. Echte vakmensen en zeer klantvriendelijk. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

  Jim van Alst

  Ze hebben een prachtige vloer bij ons gelegd en werken heel snel! Aardig en ontzettend harde werkers (ze werken ook heel netjes). Het zag er echt beter uit dan we ons hadden kunnen voorstellen, heel erg bedankt!

  Jeroen Medema

  JVH is een betrouwbaar bedrijf, dat goede legkwaliteit en mooie vloeren levert conform afgesproken planning. Daarnaast is de communicatie en betrokkenheid, vanaf het eerste contact moment tot en met de nazorg, uitstekend!

  Sjors Poelen