Uw specialist in PVC vloeren!

 Altijd bereikbaar 06 – 54 31 17 78

PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloerenGa voor PVC-vloeren wanneer u een nieuwe, duurzame vloer zoekt. Een PVC vloer is een kunststof soort en is verkrijgbaar in verschillende vormen. Denk aan klik-PVC, PVC vloertegels of stroken.

Lees snel verder voor meer informatie over PVC vloeren, de soorten en het leggen. Wilt u de exacte prijs voor pvc-vloerbedekking weten? Dan vraagt u kosteloos offerte aan.

Wat is een pvc-vloer?

Pvc-vloeren zijn vloeren die uit kunststof bestaan, maar lijken op hout of beton. Het bestaat uit verschillende lagen, waarvan de toplaag invloed heeft op de slijtvastheid. De gemiddelde dikte van pvc-vloeren is 3 mm. Het is gemaakt als alternatief voor parketvloeren of laminaat. De prijzen van PVC-vloeren lopen erg uiteen.

Voordelen van PVC-vloeren
PVC vloerbedekking heeft een aantal voordelen. Niet alleen is het kunststof materiaal sterk en duurzaam, de PVC vloertegels voelen warm aan en werken geluiddempend. Bovendien is het zeer hygiënisch, waterbestendig en nagenoeg vrij van onderhoud. U combineert PVC vloertegels als vloerbedekking goed met vloerverwarming.

  • Sterk materiaal
  • Geluiddempend en warm
  • Hygiënisch en onderhoudsvrij
  • Waterbestendig
  • Combineren met vloerverwarming