Uw specialist in PVC vloeren!

 Altijd bereikbaar 06 – 54 31 17 78

Laminaat

Laminaat

laminaat

Laminaat is een erg duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer, die dankzij het veelgebruikte kliksysteem eenvoudig te leggen is. U kan uw laminaat zelf leggen of onze vakmensen inschakelen voor een vlotte plaatsing van uw nieuwe laminaatvloer.

Alvorens u begint met uw laminaat te leggen, moet u zorgen dat de ondergrond proper en droog is. Als er putjes of bulten in de ondergrond zitten, laat u deze best eerst egaliseren. Ook bij het leggen van de ondervloer moet u er op letten dat deze mooi vlak ligt en niet overlapt.

Als de voorbereiding in orde is kan u beginnen met het laminaat te leggen. Laat u de plaatsing van uw nieuwe laminaatvloer toch liever over aan een vakman? Ook daarvoor kan u bij ons terecht! Neem simpelweg contact met ons op voor het leggen van uw nieuwe laminaat.

Vloerverwarming met laminaat

Laminaat wordt zwevend geplaatst en is een kant-en-klaar product. Daardoor kan het eenvoudig gecombineerd worden met vloerverwarming en is het praktisch in onderhoud. Let er wel op dat u de juiste ondervloer gebruikt en dat de vloer niet te warm is bij het leggen van de laminaatvloer.