Bent u op zoek naar een vloer met een betonlook-uitstraling, maar heeft u niet de middelen voor een gietvloer? Kies dan voor deze fantastische vloeivloer. FloorDesign is een zeer goed en gebruikelijk alternatief. Het materiaal heeft een afwerklaag met een basic uitstraling van onafgewerkt vlak beton en u heeft de keuze uit meerdere kleuren. Dit materiaal bevat een laag van circa 3 mm dik met de ‘looks’ van beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling. Bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Bekijk de vele voordelen van het materiaal en neem vooral contact met ons op.

Voordelen FloorDesign

 Fraaie, authentieke betonlook
 Geschikt voor diverse cementgebonden ondervloeren
 Elke afgewerkte vloer heeft een unieke uitstraling
 Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag
 Stofvrij
 Slijtvast
Laagdikte slechts 3-4 mm

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

  Vul uw volledige naam in


  Vul een geldig e-mailadres in


  Uw vraag of offerte aanvraag  Bij binnenkomst in de showroom kreeg ik direct een vriendelijk ontvangst, maar wel de ruimte om eerst even zelf rustig rond te kijken. Ik kwam binnen met een visgraat vloer en witte plinten in gedachten, een paar weken later lag er een mooie Hongaarse punt met zwarte plinten in mijn huis. Ik ben vriendelijk geadviseerd door mannen die er écht verstand van hebben. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken!

  Romy Scholten

  Wat hebben ze mooie vloeren en wat is het moeilijk kiezen maar met hun hulp waren we er uiteindelijk zo uit. Snelle en goede service. De kids hebben een top vloerbedekking op hun kamers. Volgend jaar gaan we de 1ste verdieping en begane grond aanpakken en komen we zeker weer naar JVH. Jordy bedankt voor de service en Piet bedankt voor het leggen

  Bart van de Beek

  JVH Totaalstoffering heeft bij ons echt topkwaliteit geleverd bij het leggen van onze visgraat PVC vloer i.c.m. zwarte plinten. Zeer goed advies gekregen in de showroom waar ze echt de tijd nemen om met je mee te denken voor het beste resultaat. Echte vakmensen en zeer klantvriendelijk. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

  Jim van Alst

  Ze hebben een prachtige vloer bij ons gelegd en werken heel snel! Aardig en ontzettend harde werkers (ze werken ook heel netjes). Het zag er echt beter uit dan we ons hadden kunnen voorstellen, heel erg bedankt!

  Jeroen Medema

  JVH is een betrouwbaar bedrijf, dat goede legkwaliteit en mooie vloeren levert conform afgesproken planning. Daarnaast is de communicatie en betrokkenheid, vanaf het eerste contact moment tot en met de nazorg, uitstekend!

  Sjors Poelen